Політична реклама

Для проїзду у приміських електропоїздах львів'яни можуть придбати абонементи

2379 0
Львівська магістраль пропонує для поїздок приміським залізничним транспортом купувати абонементні квитки.

На сьогодні до послуг пасажирів абонементні квитки п’яти категорій: повні, пільгові, дитячі, студентські та «вихідного дня», - інформує прес-центр Львівської залізниці.

Повні абонементні квитки продаються фізичним або юридичним особам у готівковому або безготівковому порядку, без зазначення в квитку прізвища, імені та по-батькові пасажира, на будь-яку кількість місяців, але не більше, ніж на один рік.

Вартість повного абонементного квитка (без зазначення прізвища) визначається за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок «туди і зворотно».

Пільгові абонементні квитки є іменними, продаються фізичним або юридичним особам у готівковому або безготівковому порядку, із зазначенням в квитку прізвища, імені та по-батькові пасажира, на будь-яку кількість місяців, але не більше, ніж на один рік.

Вартість пільгового (іменного) абонементного квитка на один місяць визначається, як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок «туди і зворотньо».

Студентські абонементні квитки продаються у готівковому або безготівковому порядку студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів із зазначенням у квитку прізвища студента та номера студентського (учнівського) квитка. 

Вартість студентського абонементного квитка визначається, як половина вартості пільгового абонементного квитка, тобто становить вартість за 13 поїздок, або за 6,5 поїздок «туди і зворотньо».

Дитячі абонементні квитки продаються для дітей віком від 6 до 14 років та визначаються, як 75% вартості пільгового абонементного квитка або близько 10 поїздок «туди і зворотньо».
Абонементні квитки «вихідного дня» продаються пасажирам незалежно від віку та наявності пільг та визначаються, як сума вартості за 14 поїздок, тобто за 7 поїздок «туди і зворотньо».

Продаж абонементних приміських квитків здійснюється у касах залізниці за маршрутами прямування поїздів приміського сполучення. Допускається оформлення проїзду не більше, ніж з однією пересадкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!