Для прикордонних територій на Львівщині розроблять інтегровану стратегію розвитку

1636 1
Вартість розробки проєкту становить понад 5 млн грн.
Фото: drymba.com.ua

Фото: drymba.com.ua

До кінця року планують розробити проєкт інтегрованої стратегії просторового розвитку територій уздовж державного кордону України та Польщі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила директорка департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОДА Оксана Ткачук.

Крім Львівщини, йдеться про прикордонні території Волинської та Закарпатської областей. Цією концепцією сподіваються покращити рівень конкурентоспроможності прикордонного регіону та узгодити просторовий розвиток прикордонних громад.

Читайте також: Шість районів замість 20. Як планують поділити Львівщину

За словами Оксани Ткачук, це новий проєкт, який почали розробляти і подібних проєктів в Україні не було. Його фінансує міжнародна технічна допомога, а роботу експертів, які напрацьовують стратегію, оплатила Польща.

Додамо, що проєкт запланували розробити та представити до жовтня наступного року. На сайті публічних закупівель Prozorro оголосили тендер на розробку проєкту вартістю понад 5 млн грн.

Мар’яна Гродзевич


Читайте також:
7 Вересня, 2019 18:29
666 ... "конкурентоспроможність і просторовий розвиток громад" ... чи за отаке-на отаке "бла-бла-бла" якесь "мудре" гроші дасть ? ... чи то оті "мудрі люди" ("фірташі-каломойські- і т.п.) черговий спосіб обналічки запускають ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!