У притулок для тварин, де сталася пожежа, придбають польову кухню

2186 0
Собаки з притулку «Милосердя» під час пожежі не постраждали, але вогонь знищив усі запаси їжі. Прийняли рішення придбати польову кухню.
фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

Як повідомили у ЛКП «Лев», зважаючи на критичну ситуацію, яка склалася в притулку для тварин «Милосердя» в Брюховичах після пожежі, прийняли рішення придбати польову кухню для приготування їжі тваринам.

Читайте також: Львів’янам пропонують вигулювати безпритульних собак

«Після пожежі вщент згоріла кухня та весь інвентар для приготування їжі. Працівники притулку відчувають велику трудність під час приготування їжі для 300 тварин. Прийняли рішення придбати польову кухню. Ми вже провели перемовини з київською фірмою «Viva-Avant», щодо придбання такої кухні, модель КП-130. Її вартість разом з доставкою – приблизно 45 тис. грн. Зараз очікуємо на рахунок та угоду. З часу оплати передбачено 5-7 днів для доставки. Хочемо максимально швидко все полагодити, щоб вже наприкінці наступного тижня кухня була в притулку», – розповіла директор ЛКП «Лев», Оксана Кошак.

Нагадаємо, 5-го лютого у Брюховичах сталася пожежа у притулку для тварин «Милосердя». На момент прибуття рятувальників вогонь повністю охопив будівлю. Запаси дров, що зберігалися там, сприяли інтенсивному поширенню пожежі. Від згорання врятували будівлю, розташовану поруч. У притулку мешкали приблизно 300 тварин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!