Для руху відкрили ділянку автодороги Київ – Чоп біля «King Cross Leopolis»

1761 0
У понеділок, 11 липня, дорожники відкрили рух по шляхопроводу автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп на ділянці км 553+649 біля ТРЦ «King Cross Leopolis». Рух автотранспорту на даній ділянці здійснюється згідно з існуючим проектом організації дорожнього руху.
фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

фото: www.varianty.net, kam-pod.gov.ua

Протягом місяця на даній ділянці дорожники провели ремонтні роботи з демонтажу та заміни деформаційних швів шляхопроводу.

Роботи виконала компанія ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» в межах пілотного проекту OPRC з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп (від м. Броди до м. Стрий – км 434+230 – км 621+500) за кінцевим результатом.

Нагадаємо, 9 червня на дорозі М-06 Київ-Чоп км 553+649 – дворівнева транспортна розв’язка біля ТРЦ «King Cross Leopolis» – було обмежено рух через ремонтні роботи.

Додамо,  12 липня на трасі Київ-Чоп змінюють організацію дорожнього руху. Вже о 12:00 год розпочинаються ремонтні роботи з демонтажу та заміни деформаційних швів шляхопроводу Київ – Чоп (м. Винники – транспортна розв’язка з автомобільною дорогою Львів – Тернопіль).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!