Для шкіл Львівщини планують закупити 110 автобусів та 1000 комп’ютерів

2027 0
Придбання 110 шкільних автобусів на суму 132 млн грн та 1000 комплектів комп’ютерної техніки для усіх загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини вартістю 7 млн грн. обіцяють закласти в держбюджеті на 2016 рік народні депутати з Львівщини, – передає прес-служба ЛОДА.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з народними обранцями у п'ятницю, 4 грудня.

Серед інших потреб у фінансуванні освітньої сфери депутати погодили необхідність придбання музичних інструментів для шкіл естетичного виховання на понад 24 млн гривень, а також закупівлі шкільних підручників за рахунок освітньої субвенції у 15,4 млн грн.

Народні обранці заслухали та підтримали рід інших пропозицій до Державного бюджету України на 2015 та 2016 роки, котрі раніше також знайшли підтримку у бюджетному комітеті Верховної Ради України. Йдеться про виділення коштів на завершення ремонту дороги у напрямку Львів-Бібрка-Івано-Франківськ – 90 млн грн, а також автомобільних трас до туристично-рекреаційних місць Карпатського регіону – 917 млн грн. Серед потреб Львівщини у додатковому фінансуванні – міжнародний проект із реконструкції Жовківського замку – 3,8 млн грн, реконструкція музею Пінзеля – 8 млн грн, покриття собівартості вугілля та технічного переоснащення ДП «Львіввугілля» – 916 млн грн, завершення реконструкції перинатального центру – 106 млн грн та інші.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!