Для сільських амбулаторій на Львівщині закупили 159 автівок. Куди направлять

3395 0
Вартість автомобілів – понад 67 млн гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині 159 службових автомашин передали амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості. 

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

«Наше завдання не лише забезпечити лікарні необхідним обладнанням, а й подбати про комфортний доїзд лікарів до пацієнта. Компанія постачальник цих автівок ТОВ «Галич-Моторс» вже після того, як її визнали переможцем тендеру, добровільно знизила ціну на понад мільйон гривень», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Автомобілі Renault Duster передали у медичні заклади Бродівського, Буського, Городоцького, Дрогобицького, Жидачівського, Жовківського, Золочівського, Кам'янка-Бузького, Миколаївського, Старосамбірського, Самбірського, Радехівського, Стрийського, Сокальського, Яворівського районів Львівської області.

Читайте також: Що, у кого і за скільки купують лікарні Львова для боротьби з коронавірусом

«Треба додати, що 43 такі самі автівки отримують при відкритті кожна з 43 сільських медамбулаторій, які ми будуємо в області в межах програми «Доступна медицина», - уточнив заступник голови ЛОДА Юрій Холод.

Загалом управління капітального будівництва Львівської ОДА закупило 269 автомобілів. Зокрема, 29 листопада сільським лікарським амбулаторіям первинної медичної допомоги Львівщини передали 28 позашляховиків.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!