Для трамваю на Сихів цьогоріч прокладуть 3 з 11 км колії

2124 0
Для трамвайної колії на Сихів на 52% вже готове дорожнє корито та на 33% влаштовано піщану основу.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

На будівництві сьогодні працює в середньому 32 робітники, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Зараз роботи тривають на пр Червоної Калини. На сьогодні встановлено 9 дренажних колодязів, на 46% виконано влаштування бетонних опор, на 31% - дренажу.

Цього року планується влаштувати близько 3 км трамвайної колії, загальна протяжність колії – 5,2 км.

«Виконано половину робіт по дорожньому кориту. На цих ділянках ми зараз проводимо активну роботу, щоб не перекривати рух транспорту. Як тільки ці роботи будуть виконані до щебеневого рівня, ми перекриватимемо ті діляночки, де курсує автотранспорт. Перші рейки ми почнемо влаштовувати вкінці вересня – на початку жовтня щоб завершити цю ділянку, а в наступному році зайнятися ділянкою на вул.Стуса. Можливо навіть, що на вул.Стуса, на тих ділянках, які не впливають на рух транспорту, роботи розпочнемо ще  в цьому році», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. 

Трамвайну колію будуть у дві фази: спершу – від вул. Вернадського до вул. Угорської, опісля – від вул. Угорської до вул. Свенціцького.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари». У процесі будівництва заплановано замінити каналізаційний колектор на вул.Угорській. Як розповідають фахівці, це будуть найскладніші роботи, адже глибина залягання колектора становить близько 12 м.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!