Для футбольних фанів на кордоні створять окрему смугу руху

1781 0
Охочим побувати на футбольному матчі між збірними України та Косово у Польщі буде легше перетнути українсько-польський кордон. Там працюватиме додаткова смуга руху.
фото:shoppingpl.com

фото:shoppingpl.com

9-го жовтня 2016 року у місті Кракові (Республіка Польща) відбудеться другий домашній матч з футболу кваліфікації чемпіонату світу ФІФА-2018 між збірними командами України та Косово.

У зв’язку із цим, прикордонники очікують збільшення потоку організованих груп вболівальників, який прогнозується через пункти пропуску «Устилуг – Зосін», «Угринів – Долгобичув», «Рава-Руська», «Грушів – Будомеж» Львівського прикордонного загону, «Краківець», «Шегині», «Смільниця – Кросьценко» Мостиського прикордонного загону. Про це повідомляють на офіційній сторінці у Facebook Західного регіонального управління Держприкордонслужби  України.

Пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників футболу буде здійснюватися у взаємодії з прикордонною охороною суміжних держав, у пріоритетному порядку та позачергово.

Читайте також: ЧС-2018: Україна зіграла з Туреччиною у нічию

Також передбачено оформлення вболівальників в автомобільних пунктах пропуску на окремих смугах руху за наявності відповідних «стікерів» на лобовому склі автомобіля.

Нагадуємо, що організованим групам та окремим громадянам, які їдуть на футбольний матч, необхідно показати такі документи:
1. Квитки на футбольний матч;
2. Бронювання готелю в місті проведення матчу;
3. Запрошення від офіційного представництва ФІФА;
4. Акредитаційних карток для журналістів;
5. Завчасне інформування прогнозованих груп футбольних фанів та вболівальників на такі електронні скриньки пунктів пропуску:
«Устилуг» - [email protected]
«Рава-Руська» - [email protected]
«Краківець» - [email protected]
«Шегині» - [email protected]
«Смільниця» - [email protected]

 

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!