Політична реклама

Для україномовної школи на Донбасі збиратимуть гроші у Львові

1545 0
У п’ятницю, 23 травня, у Винниках біля Львова Центр опіки сиріт організовує фестини «Від родини до країни». Частина коштів, зібраних під час цього заходу, буде передана на розвиток україномовної школи у селі Войково Амвросіївського району Донецької області, яка пропагує українську мову та традиції.
Фото: pedpresa.com.ua

Фото: pedpresa.com.ua

Метою фестин є об’єднання громади для того, аби спільно робити добрі справи. Захід пройде під гаслом «Єдина країна – моя Україна», повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

У програмі заплановані благодійний аукціон, кошти з якого підуть на лікування важкохворої дівчинки з Винників, акція «Подарунок незнайомого друга» (збір українських книжок для дітей Сходу України) та ярмарок-продаж дитячих виробів та домашньої випічки.

Також пройде молебень за Україну, майстер-класи для дорослих і дітей з гончарства, квілінгу (аплікації з паперу), малюнка на склі, виготовлення цукеркових букетів, вишивання стрічками тощо. Крім того будуть конкурсу малюнків на асфальті та сімей-ерудитів, триватиме безпрограшна лотерея та онлайн-міст «Винники – Донецьк», варитимуть козацький куліш та слухатимуть святковий концерт.

Фестини розпочнуться о 15:00 у Винниківській санаторній школі-інтернаті (Винниках, вул. Галицька, 88а).

Організатори Фестин «Від родини до країни»: ГО «Школа мрій», місія «Центр Опіки Сиріт», Винниківський історико-краєзнавчий музей, ГО «Золота молодь Винник». Контактний телефон: 296-04-67.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!