Для української «Армії дронів» передали вже 109 безпілотників

800 0
«Армія дронів» – проєкт, започаткований Генеральним штабом ЗСУ та Мінцифри.
Фото: nzl.theukrainians

Фото: nzl.theukrainians

За програмою «Армія дронів» люди зі всього світу передали вже 109 власних безпілотників на потреби Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації у Фейсбуці.

«Люди дізнаються про Армію дронів і надсилають нам свої «пташки» з різних куточків світу. Вже передали 109 власних дронів на потреби Збройних сил України», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні збирають Армію дронів. Як долучитися

У міністерстві зазначили, що пожертвувати свій безпілотник для ЗСУ просто. Для цього необхідно упакувати «пташку» таким чином, аби вона не пошкодилась у дорозі, бажано в оригінальне пакування, щоб була змога її ідентифікувати.

Потім необхідно принести дрон у будь-яке відділення «Нової пошти» та сказати, що це доставка для ЗСУ на «Армію дронів». Оператори самі оформлять відправлення.

Читайте також: На армію дронів для ЗСУ вже зібрали понад пів мільярда гривень

Нагадаємо, «Армія дронів» – проєкт, започаткований Генеральним штабом ЗСУ та Мінцифри. Це комплексна програма, в межах якої запланована системна закупівля дронів, їх ремонт, а також курси навчання відповідних фахівців. Проєкт стартував 1 липня. Як долучитись та подарувати українським захисникам власний безпілотник читайте тут. 

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!