Для українських підприємців запрацювала «гаряча лінія» скарг і пропозицій

2405 0
Кабінет Міністрів України з 11 травня 2016 року запровадив «гарячу лінію» для підприємців. Зателефонувавши на яку можна подати скаргу щодо зловживання чи корупційних дій органів державної влади. Про це інформують у прес-службі уряду.
фото: z-city.com.ua

фото: z-city.com.ua

Державна установа «Урядовий контактний центр» запроваджує «гарячу лінію» для підприємців. Зателефонувавши за номером 0 800 503 045, вони можуть подати скарги щодо зловживань чи корупційних дій органів державної влади, а також пропозиції щодо заходів Уряду для покращення умов ведення бізнесу.

Дзвінки на «гарячу лінію» для підприємців прийматимуть фахівці Урядового контактного центру у робочі дні з 9:00 год. до 18:00 год. (п’ятниця – до 16.45 год).

У вихідні, святкові дні та з 18:00 год. до 9:00 год. дзвінки переадресовуватимуться фахівцям основної урядової «гарячої лінії» (0 800 507 309).

Усі звернення реєструватимуться та направлятимуться для реагування органам виконавчої влади відповідно до компетенції. Крім того, інформація про звернення та результати їх розгляду буде доповідатися Прем’єр-міністрові України.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!