Для українців створили інтерактивну онлайн-карту ремонту доріг. Мапа

2362 0
Міністерство інфраструктури України оприлюднило інформацію про ремонт доріг у вигляді інтерактивної карти: Автомобільні дороги України - історія і плани ремонту. Про це повідомив голова департаменту автотранспорту при Мінінфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці в Facebook.
фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

Проект реалізований за допомогою сервісу Google MyMaps. За словами чиновника, робота над картою триває. "Обіцяли опублікувати інформацію про ремонти доріг за 5 років тому і плани на 5 років вперед. Зроблено в табличному вигляді. Тепер наносимо ці дані на карту, для наочності. Наразі нанесли всі ремонти, які виконувалися за рахунок міжнародних фінансових організацій. Також ви можете бачити карту доріг міжнародного значення. Зараз наносимо мережу доріг національного значення. Додали також основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід і чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Включити їх можна шляхом вибору відповідних пунктів меню зліва", – зазначив Хміль.

Читайте також: Які дороги на Західній Україні відремонтують за кошти ЄС

Голова профільного департаменту підкреслив, що зараз відомство працює над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також пише технічні завдання для гео-інформаційної системи.

Нагадаємо, Україна приєдналася до ініціативи з розкриття інформації про ремонт доріг. Це передбачено тристороннім меморандумом щодо започаткування ініціативи CoST, який у жовтні підписали міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, директор міжнародної ініціативи із забезпечення прозорості у будівельній галузі (COST) Піттер Метьюз та голова "Укравтодору" Андрій Батищев.

Джерело: Facebook, УНІАН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!