Для українців запустили онлайн-тест про реформу медицини

3356 1
Сьогодні депутати проголосували за медичну реформу. МОЗ запустило онлайн-тест для перевірки, наскільки українці обізнані у нововведеннях.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На офіційній сторінці у Фейсбук Міністерство охорони здоров’я закликає українців взяти участь в онлайн-тестуванні. «Перевірте, як добре ви знаєте ключові аспекти однієї з найважливіших реформ, на яку чекає країна. Будьте пильні: ми включили в цей тест популярні міфи про медреформу. Будьте уважні, деякі варіанти відповідей ми позичили в опонентів медичної реформи», – зазначили у міністерстві.

Пройти тест можна за посиланням.

 

Читайте також: Найміть собі лікаря. Українців очікує кардинальна реформа медицини

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала медичну реформу в Україні. Присутня на засіданні в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун подякувала депутатам за підтримку урядового законопроекту. Раніше Павло Ковтонюк, заступник міністра охорони здоров’я, пояснив у авторській колонці суть усіх запропонованих змін.


Читайте також:
19 Жовтня, 2017 15:31
гость не тест а бред!!!!!!можно просто догадаться.из трех два вопроса не имеют логики.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!