Для утилізації у Львові збирають лампи і батарейки. Графік на лютий

8269 0
У місті триває збір відпрацьованих люмінесцентних ламп та батарейок на базі двох пересувних еко-бусів та 95 контейнерів для елементів живлення. Пропонуємо перелік локацій і графік стоянок у лютому 2017-го року.
фото: volynpost.com

фото: volynpost.com

Міське управління екології нагадує: у місті триває збір відпрацьованих люмінесцентних ламп та батарейок на базі двох пересувних еко-бусів та 95 контейнерів для елементів живлення.

Читайте також: Куди здати великогабаритну техніку на утилізацію. Перелік локацій у Львові 

Крім того, у різних районах Львова на постійній основі працюють пункти збору батарейок. З повним переліком можна ознайомитися ТУТ.

Додамо, упродовж кількох років у місті діють два еко-буси, які збирають на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи та батарейки. Однак захист довкілля дається львів'янам нелегко: у соцмережах містяни коментують, що графік зупинок бусів незручний, локації не зовсім логічні, а буває, що еко-бус не приїжджає взагалі.

У чому причина та що із цим робити, раніше прокоментував для Tvoemisto.tv очільник управління екології та благоустрою міськради Андрій Галушка. Щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому, він порадив мешканцям, які чекають на екобус або не можуть його знайти, телефонувати за номером 032-297-59-82 та уточнювати інформацію, яка їх цікавить. Окрім того, планують збільшити перелік локацій, де зупинятиметься еко-бус, а також підібрати більш зручний для львів'ян графік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!