Політична реклама

Для відновлення фонтану «Водолій» у Львові шукають спонсора

1263 0
Фонтан «Водолій», що у Львові на вулиці Коперника, потребує ремонту. Наразі він не працює. Щоб відновити його роботу, міська влада шукає спонсорів та небайдужих львів’ян, які готові долучитися до цієї справи.
Фото:archive.wz.lviv.ua

Фото:archive.wz.lviv.ua

«Якщо мешканці чи якісь інвестори зголосяться відновити фонтан «Водолій», то ми будемо тільки раді. Проектно-кошторисна документація була розроблена 2007 року, тоді ці роботи обійшлися б у 136 тис. грн. Наразі ми не оновлювали розрахунків, оскільки немає на сьогодні ще охочих реставрувати фонтан», – розповіла у коментарі tvoemisto.tv голова Галицького району Львова Ірина Чілімова.

З її слів, аби фонтан відновив роботу, у ньому потрібно замінити усю систему водопостачання та провести ревставрацію стіни, у якій він розташований.

Нагадаємо, всі охочі долучитися до відновлення фонтану можуть звертатися у відділ комунального господарства Галицької районної адміністрації за тел.: 254-66-13.

Довідка:

Фонтан «Водолій» облаштовано на підпірній стіні вздовж гори Вроновських у 1970-х роках (біля вулиці Коперника). Тут влаштовано джерело з барельєфом Водолія. Скульптор – Теодозія Бриж.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!