Для військових у Львові надрукували 15 тис. листівок з дівчатами та зброєю

3476 0
У Львові вже надрукували 15 тис. листівок для військових. Моделями фотолистівок були львів’янки, переважно журналістки. Відправили листівки у військові частини на Сході України.
Фото з Facebook Анни Новик

Фото з Facebook Анни Новик

Як розповіла авторка ідеї, журналістка Анна Новик, фото для проекту зробили безкоштовно львівські фотографи Мирослав Пархомик, Сергій Бобра та Мирослава Іваник.

«Поїхали дівчата на фронт – листівками. Сподіваюсь, що воїнам сподобається», – додала Анна Новик.

Учасниця акції Людмила Томашевська розповіла tvoemisto.tv: «Аня запропонувала мені, як і іншим журналістам, долучитися до проекту, і я радо відгукнулась. За останній час уже було багато зроблено саме для військових: разом зі співробітниками приносили для поранених учасників АТО шашлики прямо в лікарняні палати, влаштовували акції з дітками, під час яких малюки писали листи для військових. Таких листів назбирали більше 400 – і всі вони поїхали на Схід. Ну і взагалі намагаємось допомагати війську – на роботі постійно збираємо кошти на купівлю необхідних для військових речей. Зараз, певна, ми не маємо права бути байдужими. Ніхто з нас».

«Переконана, такі листівки – це теж один із видів допомоги – моральної. Легкий, простий – але щирий. Впевнена, хлопці оцінять жіночий креатив і як мінімум – посміхнуться після того, як отримають таку листівку зі зображенням войовничих бандерівок. Бо наші військові – молодці. Вони герої, і я не втомлюсь це повторювати. Головне, щоб всі скоріше повернулися додому цілими та неушкодженими», – додає вона.

Фото з Facebook Анни Новик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!