Політична реклама

Для в’їзду на територію "Арени Львів" у дні матчів ЄВРО водіям потрібно звернутись у ЛМР

1234 0
У дні матчів Євро-2012 зона периметра стадіону "Арена Львів" буде закрита. Відтак водіям для права в’їзду туди потрібно отримати перепустку в департаменті «Євро-2012» ЛМР. Підставою для отримання перепустки, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для мешканців буде документ, який підтверджуватиме проживання людини у межах периметра стадіону.

Перепустки видаватимуть до кінця травня цього року.

Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року у три дні матчів рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 км зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. Проектована-8 та вул. Проектовану-7.

Крім того, у дні матчів з 14:00 і до 02:00 наступного дня буде закрита для проїзду (крім громадського транспорту та акредитованих транспортних засобів) вул.Стрийська на відрізку від перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка до Кільцевої дороги.

«Основна мета організації півторакілометрової зони – розділити у часі та просторі пішохідні і транспортні потоки. Це робиться для того, щоб уникнути перевантаження під’їзних шляхів до стадіону, особливо, зважаючи на те, що їх кількість є обмеженою, а також з міркувань безпеки», - розповів заступник директора департаменту «ЄВРО 2012» ЛМР Олег Вілюра.

В’їзд до транспортного периметру навколо стадіону буде дозволено лише тим транспортним засобам, які пройшли відповідну акредитацію. Пропуски отримають громадський транспорт, автотранспорт цільових груп і сім’ї УЄФА. Крім того, за спеціальним пропуском відбуватиметься і в’їзд для тих мешканців, які проживають у цій 1,5 км зоні.

Ми розуміємо, що в районі вул. Стрийської проживає багато мешканців, ми розуміємо, що вони повинні мати безперебійний доступ до своєї домівки, маючи власний автомобіль. Для мешканців ми не обмежуємо в’їзд в транспортний периметр. Ми розуміємо, що такі обмеження будуть дещо дискомфортні для мешканців, проте з іншої сторони ми маємо забезпечити хороший доступ до стадіону вболівальників», - зазначив Олег Вілюра.

Нагадаємо, з 28 травня до 5 липня 2012 року у центральній частині Львова діятиме пішохідна зона. Перепустки надаватимуть мешканцям вулиць, закритих на час ЄВРО, а також закладам громадського харчування та іншим підприємствам, заклади яких розміщені у межах закритої частини міста та їхнім постачальникам для доставки продуктів.

Як інформував медіа-портал "Твоє місто", у Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина.

 

ТЕГИ: Євро-2012

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!