Для в'їзду в Україну з Польщі працюватимуть три автомобільні пункти пропуску

2647 0
Польща також припиняє міжнародне залізничне сполучення.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Українці, які планують повертатися з Польщі в Україну після 00.00 15 березня, можуть це зробити на трьох пунктах пропуску. Про це повідомляє Посольство України в Польщі.

Починаючи з 00:00 15 березня для в'їзду в Україну працюватимуть лише три автомобільні пункти пропуску:

1. Дорогуськ-Ягодин;

2️. Хребенне-Рава-Руська;

3️. Корчова-Краківець.

Читайте також: Чим коронавірус відрізняється від грипу. Пояснення ВООЗ

Додамо, що кордон з Польщею на в'їзд в країну можуть перетнути такі категорії громадян: громадяни Польщі; іноземці, які перебувають в шлюбі або є дітьми громадян Польщі або залишаються під постійним піклуванням громадян Польщі; іноземці з Картою поляка; особи, які мають дипломатичний ранг, та члени їхніх сімей; іноземці, які мають право постійного або тимчасового проживання на території Республіки Польща; іноземці, які мають право працювати на території Польщі, тобто іноземці, які мають право працювати на тих же умовах, що і громадяни Польщі, які мають дозвіл на роботу, сезонний дозвіл на роботу, доручення іноземцю про виконання роботи на території Республіки Польща.

Нагадаємо, що від сьогодні, 15 березня, Польща також припиняє міжнародне залізничне сполучення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!