Політична реклама

Для водіїв Львова ввели нову заборону

1613 0
Державна автомобільна інспекція України заборонила паркування автомобілів під кутом до проїжджої частини. Про це заявив начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко.

«Відтепер у Києві і низці інших великих міст категорично заборонено паркування так званою «ялинкою», тобто під кутом, що загороджувало проїжджу частину», – сказав Анатолій Сіренко, пише Zaxid.net

За його словами, паркування автомобілів вздовж тротуарів за короткий час поліпшило пропускну спроможність вулиць. «Штраф за паркування під кутом до проїжджої частини становить до 340 грн», – сказав він на прес-конференції.

Крім того, начальник департаменту ДАІ зазначив, що вважає неефективною систему евакуаторів і штрафмайданчиків. «Я вважаю, що необхідно провести законодавчу роботу в цій сфері. Я заборонив ставити автомобілі на штрафмайданчики, тому що це висококорумпована сфера, і ціни за утримання автомобілів на штрафмайданчиках повинні становити 15-20 грн на день, а не в десять разів більше, як зараз», – резюмував він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!