Політична реклама

Для юних львівських футболістів обладнали поле зі штучним покриттям. Фото

2949 1
Учні клубної школи ФК "Карпати" тепер мають всі умови для тренування не лише влітку, але й взимку. Справа в тому, що натуральні поля у холодні місяці відпочиватимуть, тому діти зможуть займатися на двох штучних газонах, що обладнали біля стадіону «Україна».

Про це Інформаційному центру розповів керівник «Карпати МЕГАзон» Юрій Костюк, - пише "Галичина спортивна".

«Проблема полягала в тому, що ми запланували зробити поле зі штучним покриттям на місці болота і трясовини – території біля кас з боку вулиці Стуса. Також нам вдалося не чіпати жодного дерева з паркової зони. Поле робили близько трьох місяців. Воно на два метри довше і на два ширше, аніж те, що розташоване біля службового входу на стадіон. Проте, коли заходиш на нове поле, воно здається набагато більшим, аніж так звана «коробка» – каже Юрій Костюк.

«Добре, що ми встигли зробити поле до зими. Тепер дітям буде де тренуватися. Більше того, ми маємо намір обладнати це поле роздягальнями та душовими для наших школярів, а для їхніх батьків, які відвідують тренування, поставити ряд лавок».

«Порівняно з іншими полями, я вважаю, що нове – найкраще. Там і розмір більший, і освітлення якісніше. До того ж, попередній досвід показав, що одного входу недостатньо, адже взимку треба буде виносити сніг. Для цього ми облаштували ще два виходи» – підсумував Юрій Костюк.

 


Читайте також:
17 Червня, 2018 15:04
Євгеній щодо футболу у Львові заходь на телеграм: [***]s://t.me/football_lets_play
або (як немаєш бажання встановлювати телеграм) [***]s://[***].facebook.com/groups/football.Lviv/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!