На правах реклами

Дмитро Добродомов заявив про участь у виборах міського голови Львова

1596 1
Лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», народний депутат України Дмитро Добродомов заявив сьогодні в інтерв’ю для INSIDER, що балотуватиметься на посаду міського голови Львова.
фото: прес-служба "НК"

фото: прес-служба "НК"

 «Я дуже люблю своє місто, я знаю його плюси і знаю, на жаль, мінуси. Деякі речі в місті були зроблені, і я їх вітаю, але дуже багато не було зроблено або було зроблено погано і безвідповідально. Місто в боргах. Усе робиться для піару. Наприклад, трамвайну колію на Сихів зараз посиленими темпами прокладають, бо через два місяці вибори. Ці схеми вже набридли», – прокоментував своє рішення Дмитро Добродомов в інтерв’ю інтернет-виданню INSIDER.

 

У боротьбі за посаду міського голови Дмитро Добродомов передусім покладатиметься на команду політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», основу якої складають волонтери та учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці, журналісти,  громадські активісти  – люди, які користуються довірою суспільства, які вже довели свою ефективність і повинні бути максимально представлені у самоврядуванні. 

Одним із головних завдань для себе та й, власне, для політичної сили, яку він очолює, Д. Добродомов вважає боротьбу з корупцією, котру, попри декларативні заяви нинішнього керівництва міста, у Львові так і не подолано.

На думку Д. Добродомова, який, є секретарем Антикорупційного комітету ВРУ, якщо не вдасться побороти корупцію, то про будь-які реформи нема чого говорити.

«Можна ходити і розказувати, що Львів – найкраще місто. Це правда. Можна говорити, що ми туристичні, і це теж правда. Але ми нікуди далі не рухаємося, тому що схеми як працювали, так і працюють. Я хочу це все змінити і готовий взяти на себе таку відповідальність», – заакцентував Добродомов.

Дмитро Добродомов став народним депутатом після перемоги у 115-му Сихівському мажоритарному окрузі у Львові, де балотувався як самовисуванець. За час роботи у ВРУ Дмитра Добродомова, за результатами моніторингу громадянської мережі «ОПОРА», було визнано найактивнішим депутатом-мажоритарником Львівщини. Також він увійшов у рейтинг ТОП-5 найбільш відповідальних депутатів України, укладений журналістами громадсько-політичного проекту «Слово і Діло».

Дмитро Добродомов став уже третім народним депутатом, який має намір взяти участь у виборах міського голови Львова. Раніше про це уже заявили нардепи Ігор Васюник з «Народного фронту» і Оксана Юринець з «Блоку Петра Порошенка». Також свій намір взяти участь у виборах мера оголосив депутат Львівської міськради Володимир Гірняк.

Наступні вибори міського голови Львова мають відбутися в останню неділю жовтня.

За матеріалами прес-служби "Народного Контролю"

 

17 Серпня, 2015 20:19
666 ... певне львівяни чимсь завинили перед Богом , якщо отаке ДД нам пропонується ... оте ДД -- [***] конкретне , здатне тіко язиком ляпати-кіздіти , яке ніколи й нічого в своєму "житті" нічого не збудувало , бо нездатне "мішки тягати" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!