До +15, але з дощем. Прогноз погоди у Львові на вихідні

1925 0
Температура повітря впродовж наступних трьох днів не опускатиметься нижче 4 градусів тепла.
ілюстративне фото: anderver.livejournal.com

ілюстративне фото: anderver.livejournal.com

Сьогодні, 8 березня, у Львові буде хмарно, тільки вечір порадує ясним небом. Без опадів. Температура повітря вдень сягатиме +15 градусів, уночі не опускатиметься нижче +4. Вітер західний, 2-7 м/с.

У суботу, 9 березня, хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Львові буде зберігатися похмура погода. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Денна температура коливатиметься між 9-12 градусами тепла, а вночі опуститься до +5. Вітер західний, 2-6 м/с.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

У неділю, 10 березня, буде хмарно, а вночі дощитиме. Уранці дощ вщухне, проте знову повернеться вдень і до вечора лише посилиться. Температура повітря вдень сягатиме +9 градусів, уночі опуститься до +5. Вітер західний, 5-7 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!