До +16 і майже без опадів. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1709 0
Стовпчик термометра сягатиме подекуди 13-16 градусів вище нуля.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Сьогодні, 19 жовтня, хмарна погода буде триматися у Львові до самого вечора. Вранці – дощ. Вдень та ввечері – без опадів. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Температура коливатиметься від 6 до 9 градусів вище нуля.

У вівторок, 20 жовтня, на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Вдень прогнозують до 11, а вночі – 4 градуси тепла.

Весь день у середу, 21 жовтня, буде хмарним. Без опадів. Температурний максимум становитиме 13 градусів із позначкою плюс.

У четвер, 22 жовтня, ранок буде похмурим, однак протягом дня передбачають ясну погоду. Стовпчик термометра сягне аж 17 градусів вище нуля. Без опадів.

У п'ятницю, 23 жовтня, синоптики теж не прогнозують дощу. Погода буде похмурою. Уранці – 8, а вдень 16 градусів із позначкою плюс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!