До +17 градусів і без опадів. Якою буде погода на вихідних у Львові

1121 0
Температурний максимум вдень становитиме +17 градусів, а вночі буде +8.
Фото/ uanews.lviv.ua

Фото/ uanews.lviv.ua

У Львові сонце сьогодні, 30 квітня, буде рідко з'являтися з-за хмар, однак синотики опадів не прогнозують. Температура вжень сягатиме +14 градусів, а вночі коливатиметься від 7 до 8 градусів із позначкою «плюс». Про це повідомляють на сайті Синоптик.

Водночас від ранку до самого вечора у неділю, 1 травня, у Львові небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температурний максимум вдень становитиме +17 градусів, а вночі буде +8.

Читайте також: Весна може бути ранньою. Львівські бабаки вперше за 13 років прокинулися раніше

Нагадаємо, що синоптики Львівського гідрометцентру прознозують потепління в області. Приміром, у понеділок та вівторок, 2-3 травня, буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень очікуються короткочасні дощі. Вітер північного напрямку, 5 – 10 м/с. Температура вночі – 2-7 градусів тепла, а вдень сягне +18 градусів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!