До 18 градусів морозу. Якою буде погода протягом тижня у Львові

9254 0
Часом у місті падатиме мокрий сніг та буде ожеледиця.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Завтра, 27 грудня, та в наступні дні Львів чекає морозяна погода, температура вночі подекуди сягатиме до -18 градусів. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

Протягом дня 27 грудня у місті буде хмарно з проясненнями, істотних опадів синоптики не передають. Попри це, вночі та вранці місцями варто очікувати туман. Вітер південно-східний, вночі 3 - 8 м/с, вдень 7 – 12 метрів за секунду, а температура вночі сягатиме від 7 до 12 градусів морозу, подекуди 13 – 18 градусів, вдень від 0  5 градусів морозу.

Читайте також: Як вберегтися від травмування взимку. Поради МОЗ

28 грудня у Львові буде також хмарно з проясненнями і без істотних опадів, лише часом може падати мокрий сніг, через що на дорогах очікують ожележицю. Вітер південно-східний, від 9 до 14 метрів за секунду, а температура вночі становитиме 1 –  6 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла. 

У середу, 29 грудня, у місті не має бути істотних опадів, лише ввечері невеликий мокрий сніг та сніг, небо буде хмарне з проясненнями. На дорогах ожеледиця, а температура повітря становитиме від 2 до 7 градусів морозу вночі та від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла вдень. Вітер південний, 7 – 12 метрів за секунду.

Читайте також: Зі спорядженням та за сприятливих умов. Як ходити у гори взимку 

30 та 31 грудня синоптики передають місцями опади, а на дорогах ожеледицю. Вітер південний з переходом на західний, від 9 до 14 м/с. Температура 30 грудня вночі становитиме від 4 градусів морозу до 1градуса тепла, а вдень – від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла; 31 грудня вночі від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла, а вдень 1 – 6 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!