Політична реклама

До 19 березня львів'яни можуть внести зміни до даних на ЗНО

1377 0
Реєстрація на цьогорічне ЗНО уже завершилася, однак абітурієнти ще мають можливість внести правки до реєстраційних даних.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 19 березня, дата подання визначається за поштовим штемпелем, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів ви не отримали сертифікат або повідомлення про відмову в реєстрації, варто звернутися до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.


Щоб  внести зміни до переліку предметів або персональних даних, треба пройти реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру необхідні документи та раніше отриманий сертифікат 2014 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!