Політична реклама

До 1 квітня у Львові вирішать, чи піднімати ціну на проїзд в електротранспорті

1124 0
Львівська влада планує підвищити ціну на проїзд у міському електротранспорті з 1, 25 грн до 1, 50 грн. Як повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, питання підняття вартості проїзду в електротранспорті буде вивчено додатково і розглянуто до 1 квітня.

«Це питання буде розглянуто до 1 квітня, доручено ще більше донести інформації до мешканців, в чому необхідність прийняття такого рішення. 

До 1 квітня ми розглянемо питання по тарифах. Сьогодні є необхідність збільшувати вартість проїзду до 1,50 грн. На це є всі документи, погоджені в Києві, проведена вся процедура. На жаль, стан електротранспорту і ситуація, яка є з подорожчанням, у першу чергу, електроенергії, змушує нас змінити ціни на проїзд в електротранспорті. Вартість 1,50 грн. вже давно введена в інших містах України. Ми хочемо ще раз переглянути всю процедуру, щоб не було зауважень», - зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!