До +20 і без опадів. Якою буде погода протягом тижня у Львові

916 0
На початку тижня прогнозують 17-20 градусів тепла. Поступово до кінця тижня буде прохолодніше.
Фото: Eva Blog

Фото: Eva Blog

Ранкові хмари сьогодні, 4 жовтня, протримаються недовго – вдень та ввечері у Львові очікується ясна погода. Без опадів. Температура вночі становитиме +6-+8 градусів, а вдень сягатиме 19 градусів тепла. Про це йдеться на сайті Синоптик.

У Львові небо буде ясним до самого завершення дня в вівторок, 5 жовтня. Опадів не прогнозують. Температурний максимум становитиме 17 градусів із позначкою плюс.

Увесь день у середу, 6 жовтня, утримається ясна погода. Без опадів. Стовпчик термометра покаже 12-17 градусів тепла.

У четвер, 7 жовтня, ясним небо буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Синоптики опадів не прогнозують. Мінімальна температура становитиме 9, а максимальна – 15 градусів із позначкою плюс.

Увесь день у п'ятницю, 8 жовтня, небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів. Температурний максимум – 15 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!