До +22 і невеликий дощ. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1312 0
На вихідних очікують мінливу хмарність та невеликий дощ.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові сьогодні, 10 травня, небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Про це повідомляють на сайті Синоптика. Температура коливатиметься від 17 до 21 градусу тепла вдень та від 6 до 9 – уночі.

У вівторок, 11 травня, протягом дня спостерігатиметься ясна погода. Опадів синоптики не прогнозують. Стовпчик термометра знову підніметься до 21 градусу з позначкою «плюс».

У середу, 12 травня,  погода буде триматися у Львові впевнено, вдень можлива невелика хмарність та пройде дрібний дощ. Він закінчиться ще до приходу вечора. Температурний максимум становитиме +18.

У четвер, 13 травня, день буде хмарним: з самого ранку у Львові небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура коливатиметься від 12 до 15 градусів тепла.

У п’ятницю, 14 травня, увесь день буде хмарним. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температурний максимум становитиме 16 градусів із позначкою «плюс».

На вихідних очікують мінливу хмарність та невеликий дощ. Стопчик термометра покаже +19 та +22 градуси.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!