До +22 та без опадів. У Львові прогнозують потепління

1309 0
Опадів протягом тижня синоптики не прогнозують.
Photo by Darya Tryfanava on Unsplash

Photo by Darya Tryfanava on Unsplash

Сьогодні, 6 вересня, у Львові вранці буде похмуро, але вже ввечері погода знову проясниться. Без опадів. Температура вдень становитиме 11-17 градусів тепла. Про це повідомляє Синоптик.

Незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір у вівторок, 7 вересня, у Львові обіцяє бути ясним. Опадів теж не прогнозують, а стовпчик термометра покаже 15-19 градусів вдень та 6-8 – уночі.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Вранці в середу, 8 вересня, у Львові буде хмарно, але у другій половині очікують прояснення. Без опадів. Температурний максимум становитиме 21 градус із позначкою «плюс».

Уранці в четвер, 9 вересня, небо у Львові буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Опадів синоптики не прогнозують. Температура коливатиметься від +15 до +22 градусів.

У п’ятницю, 10 вересня, погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Опадів знову ж таки не передбачають, а стовпчик термометра покаже максимум 22 градуси тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!