До 25 серпня патрульна поліція Львова працює в посиленому режимі

2026 0
До 25 серпня з нагоди Дня Незалежності України патрульна поліція Львова перейшла на посилений режим роботи. Львів'ян закликають не реагувати на провокації та повідомляти про підозрілих осіб на номер "102".

До патрулювання міста залучено додаткові сили, які зосередять у місцях скупчення громадян та проведення масових заходів. Також побільшало патрульних на авто. Зокрема, на залізничних вокзалах.

Дивіться також: Думки Твого міста: Як львів’яни оцінюють роботу поліції за рік. Відео

«Шановні громадяни, у разі виявлення підозрілих осіб та предметів, телефонуйте на "102". Не піддавайтеся на провокації! Спільними зусиллями збережемо спокій у нашому місті», – закликають львівські правоохоронці на фейсбук-сторінці «Патрульна поліція Львова».

Нагадаємо, Управління СБУ у Львівській області також працює у посиленому режимі. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі відомства, до будь-яких провокацій на День Незалежності працівники готові.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!