Політична реклама

До 25 січня Львівська податкова працюватиме довше

1583 0
Керівництвом ДПСУ прийнято рішення запровадити подовжений робочий день на весь період перереєстрації платників єдиного податку. До 25 січня 2012 року податкові органи працюватимуть у будні дні до 20:00, у суботи – до 16:00 (вихідний – неділя), - повідомляє прес-служба відомства.

Фахівці податкової звертають увагу, що перед візитом до інспектора не всім підприємцям-«спрощенцям» необхідно попередньо звертатись до державного реєстратора за отриманням витягу з Єдиного реєстру. До 25 січня така потреба є тільки у тих платників, хто щойно зареєструвався або змінює вид діяльності за КВЕД.

У Державній податковій службі висловлюють впевненість, що зазначені заходи допоможуть уникнути дискомфорту й у встановлені Податковим кодексом строки всі підприємці встигнуть перереєструватися.

Для цього у податкових інспекціях до прийому документів від «спрощенців» залучили додаткову кількість співробітників з інших підрозділів.

Станом на 12 січня до податкових органів України надійшло 343 тис. заяв від підприємців про перехід на нову модель спрощеної системи оподаткування. Черг або скарг від платників у інспекціях не зафіксовано.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!