До 30 річниці Збройних Сил України в інтернеті запустили флешмоб

1315 0
Старт челенджу задав головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

В інтернеті стартував челендж «30 днів вдячності», приурочений до 30 річниці Збройних Сил України, повідомляє Міністерство оборони. 

Старт челенджу задав головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний.

Читайте також: Як у Львові відзначать 30-річчя Збройних Сил України. Програма

Естафету від головнокомандувача ЗСУ вже прийняли Анатолій Штефан, директор благодійного фонду «Повернись живим» Тарас Чмут та Міністерство оборони України.

 

На сторінці зазначають, умови прості. Необхідно лише обрати кого або що ви захищаєте та про що хотіли б розповісти іншим. Це може бути хтось із ваших близьких, знайомих, ваш дім, український прапор, панорама міста, в якому ви живете чи служите. 

Далі потрібно попросити когось зі своїх знайомих, колег, друзів зняти відео і стати в кадр одягненим у військову форму. 

У кадрі за собою треба поставити когось, хто для вас дорогий, або показати інший мирний прояв життя, який ви захищаєте. 

У відео розповісти про те, кого або що ви захищаєте, використавши хегштеги #ЗСУ30 та #ПідЗахистомЗСУ, а в дописі позначити трьох своїх колег-військових або цивільних друзів, яким ви передаєте челендж.

Додамо, 6 грудня у Львові відзначатимуть День Збройних Сил України. Саме цього дня 30 років тому парламент ухвалив Закон України «Про Збройні сили України». Програма тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!