До 30 річниці ЗСУ у Гарнізонному храмі відбудеться літургія. Де дивитися

1639 0
Tvoemisto.tv здійснюватиме пряму трансляцію з храму.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Завтра, 6 вересня, до дня відзначення 30 річниці Збройних Сил України у Гарнізонному Храмі святих апостолів Петра і Павла об 11.00 відбудеться літургія. Tvoemisto.tv включатиметься з Арієрейської літургії наживо. 

Читайте також: Як у Львові відзначають 30-річчя ЗСУ. Програма

Додамо, що завтра о 10 годині заплановане також вшанування пам’яті загиблих захисників України на полі почесних поховань № 76 на Личаківському кладовищі (вул. Вахнянина).

Львів також доєднається до телемоста, а локацією заходу в місті стане площа біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Участь у заході візьме начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала. Початок заходу о 17.50 год, завершити мають піснею гурту «СКАЙ». 

В інтернеті також стартував челендж «30 днів вдячності», приурочений до річниці. Старт челенджу задав головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний. Умови участі тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!