До +30 та без опадів. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1509 0
Дрібний дощ прогнозують із четверга.
Фото Egor Milogrodskiy для Unsplash

Фото Egor Milogrodskiy для Unsplash

Сьогодні, 28 червня, у Львові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Про це йдеться на сайті Синоптика. Температура вдень коливатиметься від 23 до 25 градусів тепла, уночі – 14-16 із позначкою «плюс».

У вівторок, 29 червня, небо буде ясним до завершення дня. Опадів також не передбачають, а стовпчик термометра покаже максимум 26 градусів вище нуля.

У середу, 30 червня, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Уночі температура становитиме 18 градусів, а вдень до 30 з позначкою «плюс».

У четвер, 1 липня, безхмарний ранок зміниться вже у середині дня й небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Удень очікується дощ із грозою, ввечері – дрібний дощ. Температурний максимум – +24.

У п’ятницю, 2 липня, увесь день буде хмарним. Увечері дрібний дощ, який йтиме майже весь день, поступово припиниться. Стовпчик термометра покаже 20 градусів вдень та 16 уночі.

На вихідних, 3-4 липня, буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ та 20-23 градуси тепла.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!