До +30 та можливі грози. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1008 0
У першій половині тижня буде хмарно, можливі дощі з грозами.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові сьогодні, 22 серпня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уранці синоптики прогнозують дощ із грозою, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він піде знову. Температура коливатиметься від 18 вночі вранці до 27 вдень. Про це повідомили на сайті Синоптика.

У вівторок, 23 серпня, хмарна погода протримається у Львові увесь день. Ввечері очікують дрібний дощ. Стовпчик термометра вночі покаже 17-19 градусів тепла, а вдень сягатиме +27.

Читайте також: Відкриті басейни Львова. Де поплавати, графік, ціни

У середу, 24 серпня, ранок та вечір будуть ясними, вдень очікується хмарність. Удень, можливо, пройде дощ із грозою, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температурний максимум вдень становитиме 26 градусів із позначкою плюс.

У четвер, 25 серпня, хмари, які з'являться у Львові вдень, протримаються недовго, ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура вночі коливатиметься від 18 до 21 градуса, а вдень стовпчик термометра покаже максимум у 29 градусів.

Читайте також: Де на Львівщині дозволено купатися. Перелік безпечних водойм

У п’ятницю, 26 серпня, хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Уночі синоптики прогнозують 17-20 градусів тепла, а вдень  до +30.

Нагадаємо, яких ще порад варто дотримуватися у спеку та чого краще уникати, пояснює сімейна лікарка у матеріалі Tvoemisto.tv.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!