У парку «Горіховий Гай» до Дня Незалежності висадили першу клумбу. Фото

1760 0
На клумбі ростимуть багаторічні кущі – спірея японська, сиза вівсяниця, юка та бирючина лігуструм.
фото оксани луцко

фото оксани луцко

У парку «Горіховий Гай» висадили першу клумбу. Подію приурочили 30-й річниці з Дня Незалежності України. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця начальниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко.

На клумбі ростимуть багаторічні кущі – спірея японська, сиза вівсяниця, юка та бирючина лігуструм.

Читайте також: У Львові впорядкують сквер біля музею «Русалка Дністрова»

«Авторами ідеї виступили представники громадської організації «Добро.Дій», які перед тим, як профінансувати закупівлю рослин, консультувалися із садівницею Франківського району, щоби з‘ясувати, які кущі тут виглядатимуть доречніше», – каже вона.

Окрім цього, ГО не випадково обрала для висадки клумби саме парк «Горіховий Гай». Нещодавно цей парк отримав затверджені межі і ще не мав жодної клумби.

Нагадаємо, у Львові планують відновити друге озеро у парку «Горіховий гай», а якщо відновити його не вдасться, то облаштувати майданчик для пікніків у чаші цього озера.

Ольга Коваль

Фото Оксани Луцко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!