До –7° та сильний вітер. Якою буде погода у Львові на вихідних

1757 0
У суботу буде хмарно з проясненнями, а в неділю – без опадів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові на вихідних, 12 та 13 лютого, вночі погоду визначатиме проходження атмосферного фронту від циклону над Поліссям, а вдень – східна частина антициклону над центральною Європою. Про це повідомляють у Львівському гідрометцентрі. 

12 лютого у Львові буде хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий, місцями помірний мокрий сніг, вдень без опадів. На дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний,  від 9 до 14 м/с, а вночі пориви від 15 до 20 м/с. Температура вночі становитиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

13 лютого в місті буде хмарно з проясненнями, опадів не передають, але вночі та вранці на дорогах буде ожеледиця. Вітер південний від 5 до 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 2 – 7° морозу, в горах 10 – 12° морозу, а вдень 5 – 10° тепла.

Читайте також: Коли до Львова прийде весна. Прогноз

Нагадаємо, що у другій половині місяця атмосферні фронти принесуть, можливо, навіть з півночі прохолодніші повітряні маси, тому і вдень, і вночі очікуються низькі температури. Весна обов’язково прийде, і, ймовірно, почнеться за календарем 1 березня. Активного тепла поки не прогнозують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!