Політична реклама

До бойкоту російських товарів у Львові можуть приєднаються супермаркети

1744 0
Ініціатива «Економічний бойкот» розпочала масштабну інформаційно-просвітницьку кампанію і закликає українців не купувати російських товарів і не користуватись послугами компаній, що мають російських власників.

Як повідомляє активіст Отар Довженко на сторінці Економічний бойкот.Львів, керівництво торгівельних закладів просять відмовитись від замовлення та продажу товарів виробництва Росії (їх можна відрізнити за першими цифрами штрихкоду – 46). Натомість на полицях супермаркетів та крамниць мають з’явитись товари українського виробництва.

«Невеликі втрати, яких може зазнати ваш бізнес від нереалізованого товару, будуть компенсовані вдячністю покупців та користю для української економіки, яку банда Януковича залишила в не найкращому стані», - пише Отар Довженко. 

У разі продовження фінансової підтримки окупантів «Економічний бойкот» та інші громадянські ініціативи, що долучаться до цієї заяви, використовуватимуть усі доступні методи для припинення продажу російських товарів у Львові та Львівській області. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!