До чого далі готуватися бізнесу. Львівські підприємці обговорять кризу і виклики

1644 0
Креативні власники та менеджери львівських компаній обговорять, де баланс між здоровим глуздом і регуляцією владою у час пандемії, які стратегії працюватимуть у період кризи і після неї, а також до чого готуватись бізнесу.

Tvoemisto.tv на початку цього місяця розпочало серію антикризових онлайн-розмов львівського бізнесу із пошуку оптимальних рішень, як вижити бізнесу у цей непростий час.

Участь у цьому онлайн-форумі беруть менеджери компаній у співпраці з експертами Львівської бізнес-школи УКУ, а також власники бізнесів та інвестори, із залученням американських експертів.

Читайте також: Як львівський бізнес переживає кризу та перетворює її у можливості 

У неділю, о 20:00, Tvoemisto.tv дивіться випуск чергової онлайн-дискусії «Як перетворити кризу у можливість». Дискусію модеруватиме керівник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко. Переглянути ефір можна буде на сторінці Tvoemisto.tv у Фейсбук та Ютуб, а також на сайті.

Учасники дискусії:

Марк Зархін – ресторатор, співзасновник відомих груп ресторанів Kumpel Group та Fast Food System;

Євген Глібовицький – засновник експертної компанії pro.mova, член Несторівської групи;

Ігор Губіліт – директор туроператора «Відвідай»;

Олексій Даців – співзасновник компанії JetBeep;

Роман Процак – засновник, керуючий партнер у P.R.Development;

Наталія Карпенчук-Конопацька – президентка Жіночої ділової палати України;

Роман Федишин – власник оптового ринку «Шувар», депутат Львівської міськради.

Проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи» виконується в рамках Проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!