До Днів Європи львів'ян закликають розповісти, як бути європейцем

1487 0
З 29 травня Львівщина відзначатиме День Європи. Долучитись до святкування цієї дати запрошують й жителів та гостей регіону. Зокрема, продемонструвати свої бачення європейських цінностей пропонують користувачам соціальних мереж, взявши участь у фотоакції #LvivRegionEU. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: life.pravda.com.ua; epochtimes.com.ua; gazeta.lviv.ua

фото: life.pravda.com.ua; epochtimes.com.ua; gazeta.lviv.ua

"Щоб долучитися до акції слід розмістити фотографії з хештегом #LvivRegionEU у своїх соціальних мережах та розповісти про те, як бути європейцем у буденному житті, - повідомила директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Тетяна Шепіленко. - Таким чином громадяни зможуть показати, що Європа починається з кожного із нас".

Кращі фотографії розмістять на офіційних сторінках департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА.

За словами Тетяни Шепіленко, з нагоди святкування Львів відвідає польський дипломат, голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінській. Також з цієї нагоди у місті зможуть приєднатися до свята на численних розважальних заходах.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!