До Дня матері львів’ян запрошують на концерт за участі «Дударика»

3405 0
Вхід на концерт – вільний.
Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

Фото: Фейсбук-сторінка "Дударик"

До Дня матері у львівському Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться безкоштовний концерт. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: Львів’ян запрошують на День матері у Шевченківський гай

Концерт «Львів – мамі» розпочнеться 12 травня о 16:00. У ньому візьме участь Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії під диригуванням Юрія Бервецького, Державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик». Також виступатимуть солісти Людмила Осташ, Тетяна Вахновська, Василь Садовський, Назар Лозинський, Юрій Шевчук, Оксана Караїм і Дарія Кудрик.

Додамо, що День матері у світі відзначають у другу неділю травня. В Україні його святкують із 2000 року. Цього року у червні в Україні офіційно відзначатимуть День батька.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!