До Дня міста стіни львівської Ратуші перетворять на великий екран для відеомапінгу

2656 0
6 та 8 травня, до Дня міста Львова, стіни Ратуші та будівель на пл. Ринок перетворяться на місця для демонстрацій відеомапінгу, створеного спеціально для свята.
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

6 травня з 21:00 до 23:00 год. на площі Ринок триватимуть показові деопроекції історій міста. Відеомапінг транслюватиметься на 6 арках Ратуші. Із 22:00 год. на 10 хв. вимкнуть вуличне освітлення на пл. Ринок та прилеглих вулицях, щоб забезпечити якісну трансляцію відеомапінгу.

8 травня з 21:45 до 23:00 год. на пл. Ринок, 45 відбудеться презентація музичного відеомапінгу «Історія однієї кам`яниці». 3D мапінг на будівлі ресторану «Атлас» розповість про чоловіка, історію якого легенда пов`язує з кам`яницею.

Розробляє та транслює відеомапінги, приурочені до святкувань з нагоди Дня міста, львівський підприємець Альберт Врубель.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!