До Дня Незалежності львів’ян просять розповісти, що для них означає свобода

4657 0
Львів’яни у Facebook розповідають про те, що для них означає слово «свобода». Таку акцію до Дня Незалежності ініціювало управління культури Львівської міської ради.
Фото з групи "Свобода для мене - це..." у Facebook

Фото з групи "Свобода для мене - це..." у Facebook

Фото-флешмоб «Свобода для мене - це ...» полягає в тому, що кожен пише на листку про своє розуміння свободи та залишає відповідне фото у групі флеш-мобу.

«Кожне фото стане частиною великої фото-мозаїки, яку у відеоформаті транслюватимуть напередодні Дня Незалежності, 23 серпня, на площі Ринок. Вона стане завершенням акції «5 місць, де для Тебе читають про свободу», в якому одночасно в п'яти локаціях у Львові (Ратуша, пл. Музейна, церква Петра і Павла, галерея Дзиґа та літній клуб «Поліграф» на вул. Лесі Українки) 20 харизматичних особистостей будуть читати тексти про свободу», – інформують в управлінні культури.

За кілька днів акції до неї долучились чимало львів’ян. Їхнє бачення свободи дуже різне. Для когось «Свобода – це писати маркером» для інших – це вибір, подорожі, або радість. А «радість це те, що дається з боєм».

Фото з групи "Свобода для мене - це..." у Facebook

Усі, хто долучився, візьмуть участь у розіграші трьох смартфонів від компанії «Київстар». Розповісти про своє бачення свободи можна тут.

Читайте також: Як Львів відзначить День Незалежності. Заходи


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!