До Дня Незалежності в Україні випустять унікальний путівник

2166 0
В Україні перевипустить третє видання «Awesome Ukrainе». Після Євромайдану, окупації Криму та війни з Росією відомий путівник змінив обкладинку. Тепер традиційний Козак Мамай тримає в руках не бандуру, а коктейль Молотова.
фото: espreso.tv, telekritika.ua

фото: espreso.tv, telekritika.ua

Унікальне англомовне видання про Україну – Awesome Ukraine – це вже третє доповнене перевидання 2015 року. Довідник цікавий усім, кому бракувало цікавої і оригінальної інформації про Україну англійською мовою, кому доводилося самотужки пояснювати іноземним гостям, чому наша символіка – синьо-жовтий прапор і тризуб, чому українці мають сентимент до соловейка, калини і сала, чому ми горді за Пилипа Орлика, Сержа Лифаря, братів Кличків і літак АН-225 «Мрія», чому фестиваль «Казантип» впродовж років приваблює молодь, а центр Європи знаходиться в Закарпатській області. Книгу поділено на рубрики: культура, їжа, історія, природа, місця, спорт та індустрія.

«Мета видання представити Україну без пафосу, з іронією та зі здоровим патріотизмом. Awesome Ukraine – результат тривалої і захоплюючої роботи саме наших молодих співвітчизників. Автори проекту – Анна Копилова та Богдана Павличко. Тексти написали Артем Чех та Іра Цілик. Дизайн та верстку підготував Діма Єрмолов, його знають як автора крутого вітчизняного блокноту Kyiv Style", – розповіли видавці. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!