У Львові представлять документальну драму «Кордон». Де подивитися?

1786 0
У середу, 14 жовтня, о 18:00 год. на камерній сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі України (вул. Городоцька, 36) меморіальний музей «Територія Терору» та майстерня «Мистецький простір» презентують документальну драму «Кордон», – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
фото: newvv.net, slavrada.gov.ua, glavnoe.ua

фото: newvv.net, slavrada.gov.ua, glavnoe.ua

Перед вербатімом виступлять військовий журналіст Тарас Грень та колишня політув'язнена Катерина Пелехата.

Читайте також: У Львові створять центр допомоги учасникам АТО

Як зазначають організатори, у виставі використані нередаговані інтерв’ю людей, що у різні часи і на різних територіях стояли на кордоні: державному, військовому, культурному, фізичному, моральному, емоційному. Вистава побудована на історії, яка розвивається у різний час: діти і війна, упівці та атовці, Майдан і сила Божа, переселенці з-за лінії Керзона і теперішні переселенці зі Східної України, Освенцим і полон у сепаратистів тощо.

Читайте також: Як Львів відзначатиме День захисника України. Перелік заходів

На захід запрошені вояки УПА, бійці АТО, вимушено переміщені особи та ін.

Вхід вільний для усіх охочих.

Читайте також: У Львові пройшов Марш, що показав історію української армії. Фото

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!