Політична реклама

До футбольного чемпіонату у Львові відкриють ще шість готелів

1517 0
Як зауважив в інтерв’ю "Урядовому кур’єру" керівник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний, до старту чемпіонату місто планує здати ще шість об’єктів готельної інфраструктури.

Як сказав О. Засадний, у Львові незабаром відкриють 6 новозбудованих чи реконструйованих готельних комплекси.

"Останні штрихи наносять дизайнери та персонал у новозбудованому на затишній вулиці Фредра, що неподалік центру, готелю "Нобіліс". Активно добудовується друга черга п’ятизіркового готелю "Леополіс", у фешенебельних номерах якого розмістяться члени сім’ї УЄФА, дуже затишного і комфортного чотиризіркового готелю на 117 місць – "Вінтаж". Статус п’ятизіркового після реконструкції матиме один серед кращих у місті "Гранд Готель", що на проспекті Свободи. Оновлюється й найстаріший готель Львова – "Жорж", - розповів керівник євродепартаменту.

Він додав, що до існуючої у місті готельної мережі додадуться і фешенебельні номери реконструйованих "Шопена", "Асторії", "Швейцарського". Не так давно гостинно відчинив двері чотиризірковий готель "Рейкарц" на вулиці Городоцькій, а наразі приймає гостей другий з цієї мережі на вулиці Друкарській.

Джерело: http://ukraine2012.gov.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!