Політична реклама

До кінця червня світлофори у Львові не відключатимуть

1305 0
У п’ятницю, 14 червня, у Львові ненадовго відключили 6 світлофорів. Так відреагував Львівобленерго на заборгованість за електроенергію.

Однак за зверненням Львівавтодору, на балансі якого і є світлофорні об’єкти, було досягнуто компромісу – енергетики погодилися чекати до 1 липня, - пише Zaxid.net.

За словами начальника відділу автоматизованих систем керування рухом Львівавтодор Мирослава Туркевича, Львівобленерго самостійно вибирає, які світлофори вимикати.

Цього разу із 111 об’єктів вибрали світлофори на перехресті вулиць Дорошенка-Свободи, Дорошенка-Словацького, Виговського, Вітовського-Сахарова, Городоцькій, Зеленій-Липова Алея.

Переважно це центральні об’єкти або ті, що розташовані в місцях жвавого руху транспорту, тому їх відімкнення могло спровокувати складну ситуацію, тому автодор просив відтермінувати відключення. В обленерго погодилися чекати грошей до 1 липня.

«Сьогодні вранці у телефонному режимі "Львівобленерго" підтвердило намір відключити 6 об’єктів, які вважає за потрібне, і це відімкнення було здійснено. Уже після відключення компромісу було досягнуто, і світлофори знову запрацювали», - додав Мирослав Туркевич.

Нагадаємо, 13 червня у Львівобленерго попередили про намір відключити у Львові 6 світлофорів через борги автодору. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!