На правах реклами

До кінця доби квитки на Lviv IT Arena 2016 можна придбати зі знижкою 25%

2598 0
З нагоди 25-тої річниці незалежності України організатори пропонують 25% знижки на квитки Lviv IT-Arena 2016. Для цього потрібно використати спеціальний промо-код.

Сьогодні всі охочі мають можливість придбати квитки, щоб відвідати одну з найбільших подій ІТ в Східній Європі - Lviv IT Arena 2016, – зі знижкою 25%. Придбати квиток можна за посиланням: http://itarena.lviv.ua/#ticket. У спеціальному розділі «Enter promo code» потрібно ввести промо-код Happy25withArena.

Він буде активним тільки сьогодні до 00:00.

Довідка. Уже втретє у Львові відбудеться одна з найбільших технічних подій Європи Lviv IT Arena. Цього року вона об’єднає більше ніж 2500 розробників, дизайнерів, бізнес аналітиків, підприємців та стартаперів. Триватиме захід із 30 вересня по 2 жовтня. Цьогорічна Arena стане англомовною, а її головний акцентом стануть міжнародні спікери та експерти світового рівня, які розкажуть як оминати підводні камені ІТ-індустрії. А ще покажуть, як це роблять світові гравці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!