Оплата карткою буде доступна і в кільцевій електричці Києва. Коли саме

1279 0
Для оплати проїзду достатньо буде прикласти карту або гаджет з NFC до валідатора з фірмовими наліпками.
Київська кільцева електричка. Фото: з відкритих джерел

Київська кільцева електричка. Фото: з відкритих джерел

За проїзд у київській кільцевій електричці до кінця грудня можна буде розрахуватись карткою. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич. 

«Уже невдовзі на станціях кільцевої електрички можна буде сплатити за проїзд банківською та міською транспортною картою. Спільно з «Укрзалізницею» працюємо над інтеграцією системи оплати в електричці із загальною транспортною системою Києва», – пояснив він.

Читайте також: Киянину, який публічно підтримав дії рф, повідомили про підозру

Для оплати проїзду достатньо буде прикласти карту або гаджет з NFC до валідатора з фірмовими наліпками. Повноцінно запустити систему планують до кінця грудня. 

Нагадаємо, з 26 жовтня в Києві оплата за проїзд банківською карткою працює у всіх видах комунального громадського транспорту. Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!